Per 28 mei a.s. zal ons kantoor gevestigd zijn aan de Rogier van der Weydestraat 2, natuurlijk gewoon in Alkmaar met een prachtig uitzicht over de stad. We hebben gekozen voor een moderne, frisse uitstraling die helemaal past bij de huidige tijden.

Het nieuwe kantoor bevindt zich in het oude bankgebouw van de ING, vlakbij de ringweg op de grens tussen Bergen en Alkmaar, niet ver van het centrum en het gerechtsgebouw, en op loopafstand van openbare vervoersvoorzieningen zoals trein en bus. Mocht u met de auto komen, dan is er gelegenheid om te parkeren op onze eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Behalve ons vestigingsadres verandert er voor u verder niets. Wij heten u vanaf 28 mei a.s. dan ook van harte welkom op onze nieuwe prachtige locatie.

Met vriendelijke groet,

Advocatenkantoor Warmerdam
Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar
Tel: 072-2100161
Fax: 072-5150379 info@advocatenkantoorwarmerdam.nl www.advocatenkantoorwarmerdam.nl
Verhuizing advocatenkantoor Warmerdam