ADVOCAAT

EEN STERK TEAM ZORGT VOOR RESULTATEN.

Advocatenbureau Warmendam

EVA WARMERDAM

Eva Warmerdam

Betrokken, betrouwbaar, bevlogen!

Mijn naam is Eva Warmerdam. Ik ben sinds 10 januari 1978 mens, sinds 2003 advocaat en vFAS mediator. In mijn praktijk staat de mens centraal. Aandacht, empathie, passie en deskundigheid maken mij tot de advocaat die ik ben. Betrokken, betrouwbaar en bevlogen!

Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens. Negen van de tien zaterdagen ben ik dan ook langs het voetbalveld te vinden. Weer of geen weer, als mijn jongens een wedstrijd hebben, moedig ik ze aan. Daarnaast ben ik ook actief op school en als ik tijd overheb, dan vind ik het heerlijk om te lezen of een film te kijken.

Oplossingen die standhouden

Ik vind het belangrijk om tot een goede oplossing te komen. Een voor alle partijen acceptabele oplossing is in mijn optiek beter dan het behalen van snelle winst. Snelle winst resulteert maar al te vaak in hardnekkige conflicten. Zijn er kinderen in het spel, dan stel ik hun belangen altijd voorop.

Mediation; geen plaats voor vooringenomenheid

Zeker bij mediation is het essentieel dat alle betrokken partijen hun vooringenomenheid even aan de wilgen hangen. Alleen dan kunnen we tot de kern van de zaak komen en alleen dan is een waardige oplossing mogelijk voor alle betrokkenen.

Laura Zomers

Diepgaand, doelbewust, daadkrachtig!

Mijn naam is Laura Zomers. Ik ben sinds 2015 als advocaat werkzaam met Eva Warmerdam op het gebied van familie- jeugd- en erfrecht. Als ik mezelf een doel stel, dan stel ik alles in het werk om dat te behalen. Doorzettingsvermogen en daadkracht typeren mij als mens én als advocaat!

Het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan mijn werk, maar in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te gaan hardlopen in mijn woonplaats Bergen (NH). Als ik ren, kan ik even alles van me afzetten. Tegelijkertijd helpt het me te focussen en ingewikkelde juridische kwesties beter te doorgronden.

Eerst de mens, dan de materie

Van erfrecht gaat mijn hart sneller kloppen, omdat in dat soort zaken vaak complexe puzzels ontstaan. Die puzzels hebben te maken met de materie en met de mensen die bij zo’n zaak betrokken zijn. Negen van de tien keer gaat het om familie en hoe sterk familiebanden ook zijn, soms is de rek er volledig uit. Dat is iets wat ik altijd in de gaten houd. De mens komt op de eerste plaats.

Advocatenbureau Warmendam

LAURA ZOMERS

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
KENNISMAKINGSGESPREK

AANGESLOTEN BIJ