Mijn naam is Femke van der Velden en studeer Rechten aan NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Momenteel zit ik in mijn derde studiejaar en heb de kans gekregen een stage te lopen van vijf maanden bij Advocatenkantoor Warmerdam! De keuze voor dit kantoor heeft te maken met de rechtsgebieden (personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht) en met het feit dat de mens voorop wordt gesteld op dit kantoor. Dat gebeurt uiteraard bij de cliënten, maar ook bij andere betrokken en bij de eigen mensen die op het kantoor werken. Daarnaast kreeg ik bij de prettige kennismaking het gevoel mijn juridische kennis hier verder te kunnen uitbreiden.

Zelf ben ik, naast mijn studie en stage, werkzaam in een schoenenwinkel en als incassomedewerker bij een deurwaarderskantoor. Hierdoor heb ik al veel te maken gehad met klantcontact en ben ik erachter gekomen dat ik het leuk vind om in contact te zijn met mensen, maar het nog belangrijker vind om de mensen te kunnen helpen.

Tijdens mijn stage bij Advocatenkantoor Warmerdam verwacht ik mijn juridische kennis uit te breiden, maar ook veel ervaring op te doen in de advocatuur in het algemeen, en het klantcontact verder te ontwikkelen. Het is nu de tweede week van mijn stage en heb het ontzettend naar mijn zin! Ik kijk uit naar de komende maanden en wellicht tot ziens!