MEDIATION

Mediation

Heeft u een conflict met elkaar, maar wilt u samen tot een regeling komen zonder dat daar een rechter aan te pas hoeft te komen, dan kan mediation iets voor u zijn. Samen werken we naar een duurzame oplossing en zo voorkomt u hoge kosten en een slepende juridische kwestie. U bepaalt samen welke onderwerpen we bespreken. De mediator is neutraal ten opzichte van alle partijen en helpt vanuit die positie bij het oplossen van het conflict.

Mediationovereenkomst

Mediation is een vrijwillige keuze en de basis voor deze keuze is vertrouwen. Tijdens de eerste bijeenkomst maken we hier heldere afspraken over die worden vastgelegd in een mediationovereenkomst.

Hoe kunnen we u helpen?

IK HEB EEN VRAAG
KENNISMAKEN
BEL MIJ TERUG

Overweegt u een mediator in te schakelen?

NEEM CONTACT OP

Onze specialisaties

Coaching

Het belang van onze cliënten en zeker het belang van de kinderen van onze cliënten houdt Advocatenkantoor Warmerdam altijd goed in het oog om te ondersteunen bij zware procedures.

MEER WETEN

Scheidingsmediation

U gaat scheiden en dat is al pijnlijk genoeg. Het is niet de bedoeling er een slepende kwestie van te maken. U wilt er samen uitkomen, maar daar heeft u een klein beetje hulp bij nodig.

MEER WETEN

Nalatenschapmediation

Erfrechtkwesties halen soms het slechtste in mensen naar boven. Wilt u ervoor zorgen dat familie familie blijft? Dan kan nalatenschapsmediation een goede keuze zijn.

MEER WETEN

WE HELPEN U GRAAG

Of u nu op zoek bent naar een betrokken en betrouwbare mediator of naar een doortastende en vasthoudende advocaat, bij Advocatenkantoor Warmerdam vindt u haar. We helpen u graag.

NEEM CONTACT OP