Over ons

Bij Advocatenkantoor Warmerdam staat de mens centraal. We zijn gespecialiseerd in familierecht, jeugdrecht, erfrecht en mediation. Daarbij draait het wat ons betreft om mensen, waardigheid, respect en rechtvaardigheid.

Familierecht, jeugdrecht en erfrecht

Een goede jurist is nog geen goede advocaat. Een goede advocaat:

  • Is partijdig,
  • gaat tot het uiterste voor de cliënt en
  • doet alleen zaken waar hij of zij écht verstand van heeft.

Advocatenkantoor Warmerdam staat u bij in alle zaken op het gebied van familierecht, jeugdrecht en erfrecht. Voor andere zaken verwijzen wij u graag door naar een collega-advocaat.

Advocatenkantoor Warmerdam, een goed advocatenkantoor

Naast deskundigheid, vormen vertrouwelijkheid, integriteit en inventiviteit de ingrediënten die van Advocatenkantoor Warmerdam een góéd advocatenkantoor maken. We kunnen helder formuleren, scherp argumenteren en effectief onderhandelen. Dat doen we met aandacht en empathie voor alle partijen en met passie voor ons vak.

Mediation en bemiddeling

Wilt u een conflict oplossen, dan is het prettig wanneer u een en ander in eigen hand kunt houden. Is het bij een rechtszaak vaak afwachten hoe er beslist gaat worden, bij bemiddeling krijgt u samen alle ruimte om te ontdekken wat u zelf belangrijk vindt en wat u samen wilt afspreken. En … niet helemaal onbelangrijk; de kosten voor mediation zijn vaak betrekkelijk lager dan de kosten van een juridische procedure.

Benieuwd naar de drijvende kracht achter Advocatenkantoor Warmerdam?

Advocaat

Advocatenkantoor Warmerdam wordt geleid door Eva Warmerdam. Aandacht, empathie, passie en deskundigheid maken haar tot de advocaat die zij is. Betrokken, betrouwbaar en bevlogen!

Werkwijze

Bij Advocatenkantoor Warmerdam is ‘de klik’ belangrijk. Om erachter te komen of die er is, kunt u een afspraak maken voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tarieven

Wat kost een advocaat? Lees meer over de uurtarieven van Advocatenkantoor Warmerdam hanteert, hoe de verzekering een rol kan spelen en over gesubsidieerde rechtsbijstand.

AANGESLOTEN BIJ