Jeugdrecht Advocaat Heerhugowaard

Jeugdrecht Advocaat Heerhugowaard

Een ervaren jeugdrechtadvocaat inschakelen? We zijn gespecialiseerd als advocaat jeugdrecht in de regio Heerhugowaard. Dankzij 13 jaar ervaring slagen we er met onze persoonlijke aanpak in om u vanuit een betrokken houding juridisch bij te staan. We weten wat u kunt verwachten en wat er mogelijk is. Bovendien gaan we op een betrouwbare wijze voor u aan de slag en luisteren we goed naar wat er gaande is en wat u graag wilt bereiken.

We kunnen u als advocaat jeugdrecht in de regio Heerhugowaard bijstaan bij verschillende kwesties. Is er sprake van een ondertoezichtstelling of een uithuisplaatsing en wilt u graag weten wat er op u afkomt? We staan u juridisch bij om er het maximale uit te halen en u goed voor te bereiden op de gevolgen van keuzes die u maakt.

Specialist in gesloten plaatsing

Een gesloten plaatsing voor kinderen wordt vaak onterecht gezien als een straf voor het kind. De gesloten plaatsing is echter bedoeld als hulp voor zowel het kind als voor de ouders, het is geen strafmaatregel. Indien er sprake is van ernstige gedragsproblemen kunnen we ouders en kind als advocaat jeugdrecht in Heerhugowaard bijstaan bij een gesloten plaatsing of u helder aangeven wat er de komende tijd op u en uw kind af zal komen. Met de gesloten plaatsing creëert u bijvoorbeeld een rustige omgeving zonder afleidende prikkels van buitenaf.

Advocaat voor Jeugdhulp en geschillen

We kunnen u als advocaat jeugdrecht in de regio Heerhugowaard daarnaast goed bijstaan op het moment dat u te maken krijgt met Jeugdzorg of wanneer er sprake is van andere geschillen. We worden bovendien vaak door de overheid toegewezen als advocaat voor een kind. Bent u het als ouders of opvoeders niet eens met een bepaalde beslissing en wenst u juridische bijstand om daar tegen in het verweer te komen? Het zijn zaken waarbij we u goed kunnen bijstaan. We hebben als specialist jeugdrecht in de regio Heerhugowaard bijvoorbeeld veel ervaring met schriftelijke aanwijzingen van een gezinsvoogd waar u het mogelijk niet mee eens bent. Wij kennen de manier waarop u daar bezwaar tegen kunt maken, zonder te vervallen in emoties en uitspraken of beslissingen waar u later spijt van kunt krijgen.

Advocaat jeugdrecht in de regio Heerhugowaard

We hanteren als advocaat jeugdrecht in de regio Heerhugowaard een no-nonsense aanpak. Dat betekent dat we helder formuleren, scherp argumenteren en effectief onderhandelen. We maken op voorhand duidelijk wat we voor u kunnen betekenen en wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast staan we bekend om ons vasthoudende karakter. Zodra we ons vastbijten in de juridische kwestie waar u mee te maken heeft laten we niet los, voordat we het door u beoogde doel bereiken. Op die manier hebben we een uitgebreide ervaring opgebouwd binnen het jeugdrecht in Heerhugowaard.

Wilt u meer weten over onze ervaring en aanpak als advocaat jeugdrecht in de regio Heerhugowaard? Neem contact met ons op voor meer informatie, we horen graag van u.

Neem vrijblijvend contact op!