Advocaat regio Heerhugowaard

Advocaat in de regio Heerhugowaard nodig? Dankzij ons vasthoudende karakter en uitgebreide ervaring kunt u rekenen op de juridische bijstand die u wenst. We combineren onze juridische expertise graag met een persoonlijke aanpak. Dit betekent dat we luisteren naar wat u beweegt, wat er gaande is en wat u graag wilt bereiken. Aan de hand daarvan beschrijven we binnen het familierecht, jeugdrecht of erfrecht de juridische mogelijkheden. Blijkt mediation een betere oplossing? Ook daar zijn we als advocaat in de regio Heerhugowaard in gespecialiseerd.

We staan bekend om ons vasthoudende karakter, waarmee we er in Heerhugowaard en omgeving in slagen om pas los te laten op het moment dat we voor onze cliënten het best mogelijke resultaat hebben bereikt. Onze uitgebreide ervaring als advocatenkantoor zorgt er daarnaast voor dat we op voorhand goed kunnen inschatten wat er concreet mogelijk is.
Vasthoudend karakter

We tonen als advocaat in de regio Heerhugowaard een vasthoudend karakter. We stellen alles in het werk om recht te halen voor onze cliënten en gebruiken daarbij alle mogelijkheden binnen de kaders van de wet. Dat betekent in de praktijk dat we pas loslaten zodra we het voor u best mogelijke resultaat bereiken.

Ervaren advocatenkantoor

We zijn een ervaren advocatenkantoor in de regio Heerhugowaard, we bieden al meer dan 13 jaar juridische bijstand binnen uiteenlopende kwesties. We zijn gespecialiseerd in het familierecht, jeugdrecht en erfrecht, waardoor we binnen meerdere rechtsgebieden goed uit de voeten kunnen. Daarnaast hebben we veel ervaring met mediation, waarmee het in sommige gevallen mogelijk is om een rechtszaak te voorkomen.

De combinatie van onze ervaring, de persoonlijke aanpak, no-nonsense werkwijze en het vasthoudende karakter maakt ons de advocaat in Heerhugowaard die u uitstekend kan bijstaan bij (juridische) kwesties. We kunnen u op voorhand geven wat er mogelijk is, hoe we voor u aan de slag gaan en wat u concreet van ons kunt verwachten.

Familierecht, jeugdrecht en erfrecht in de regio Heerhugowaard

Zoekt u een advocaat in de regio Heerhugowaard binnen het familierecht, jeugdrecht of erfrecht? Bent u benieuwd of we uw zaak kunnen oppakken en kunnen zorgen voor de bijstand die u wenst? We kunnen dit op voorhand inschatten tijdens een eerste kennismakingsgesprek, zodat direct goed duidelijk is of we iets voor u kunnen betekenen.

Blijkt dat de kwestie waar u mee te maken heeft beter geschikt is voor mediation dan voor een rechtszaak? Dankzij onze ervaring met mediation kunnen we u als advocaat in de regio Heerhugowaard ook helpen een gang naar de rechter te voorkomen. We zoeken naar de best mogelijke oplossing voor onze cliënten, waardoor dat niet automatisch betekent dat het van een rechtszaak zou moeten komen. Indien mediation een betere oplossing vormt zullen we dit adviseren en kunnen we daar uiteraard ook goed bij begeleiden.

Meer weten over mediation of onze werkwijze als advocaat in de regio Heerhugowaard? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op!

NEEM CONTACT OP