Erfrecht advocaat in Heiloo

Erfrecht regio Heiloo

Bij Advocatenkantoor Warmerdam in regio Heiloo zijn we gespecialiseerd in in diverse juridische vraagstukken met betrekking tot erfrecht. Dit kan gaan over onterving van het kind, de legitieme portie, wettelijke verdeling, echtscheiding als ondernemer of legaten of giften. Wij kunnen u uitstekend bijstaan als advocaat op deze onderwerpen.

Als ervaren advocatenkantoor in regio Heiloo hebben wij extra oog voor persoonlijke benadering en hebben we een doelgerichte werkwijze. We hebben een vastberaden karakter en hebben een no-nonsense aanpak. 

Met onze ervaring als erfrecht advocaat in Heiloo begrijpen we complexiteit in dit gebied en werk wij toe naar een zo goed mogelijke uitkomst voor uw situatie.

 

Onze werkwijze

In de erfrecht zijn emoties en het recht onlosmakelijk met elkaar verbonden. Testamenten en familiegeschiedenis vormen vaak een ingewikkelde mix van persoonlijke, zakelijke en juridische kwesties. 

Er moeten vaak belangrijke beslissingen in korte tijd plaatsvinden, waarin het hebben van professionele bijstand gewenst is.

Wij hechten bij Advocatenkantoor Warmerdam veel waarde aan een persoonlijke benadering. Op de website kunt u een eerste indruk van ons krijgen, maar met een vrijblijvende en kosteloze kennismaking kunnen we u meer bieden om zo tot een gepast plan voor uw situatie te komen.

Als u opzoek bent naar een advocatenkantoor in de regio Heiloo bent u bij Warmerdam op het juiste adres.

 

Advocaat wettelijke verdeling

Bij Warmerdam behandelen we in regio Heiloo onder andere zaken wat betreft wettelijke verdeling. Er kan sprake zijn van wilsrechten op het moment dat een overledene een echtgenoot, en één of meerdere kinderen achterlaat.

Is er geen testament opgesteld treedt de wettelijke verdeling in werking. 

Als advocaat in regio Heiloo kunnen we u aangeven wat dit concreet betekent of hoe u daar op voorhand rekening mee kunt houden. 

 

Vrijblijvend kennismaken

Tijdens het proces houden we u op de hoogte en bespreken we alle beslissingen en de consequenties daarvan met u.

U maakt de uiteindelijke keuze, waarbij wij u adviseren. 

Met onze persoonlijke aanpak, waarbij we luisteren naar wat er speelt en wat uw behoeftes zijn staan we u op de best mogelijk manier bij.

Meer weten over de wijze waarop we u als advocaat in de regio Heiloo op gebied van erfrecht kunnen bijstaan? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. 

Neem vrijblijvend contact op!