Familierecht regio Heerhugowaard

Krijgt u te maken met het familierecht in de regio Heerhugowaard en zoekt u daarvoor een ervaren advocaat? Advocatenkantoor Warmerdam heeft meer dan 13 jaar ervaring binnen dit rechtsgebied. We kunnen u bijstaan tijdens een echtscheiding, gericht op de alimentatie, de verdeling of het pensioen. We kennen de juridische kwesties waar u mee te maken kunt krijgen en zorgen voor een no-nonsense aanpak om u goed bij te kunnen staan.

We formuleren helder, argumenteren scherp en onderhandelen effectief; drie kenmerken van een ervaren advocaat familierecht in de regio Heerhugowaard. We zorgen voor een persoonlijke aanpak en een vasthoudend karakter, waarmee we het maximale voor onze cliënten bereiken. Krijgt u te maken met een juridische kwestie omtrent afstamming of gezag en omgang? Dat zijn zaken waarbij we u graag bijstaan.

Advocaat voor afstamming

Afstamming staat voor de relatie tussen ouders en kinderen die er ontstaat bij geboorte. Daardoor bestaat er een belangrijk verschil tussen biologisch ouderschap en juridisch ouderschap. We maken u graag wegwijs in deze begrippen en kunnen aan de hand van uw persoonlijke situatie aangeven waar u rekening mee dient te houden.

Als specialist in familierecht in de regio Heerhugowaard kunnen we u goed adviseren over bepaalde keuzes, bijvoorbeeld door de gevolgen op de korte en lange termijn op voorhand te schetsen. Als ervaren advocaat familierecht in Heerhugowaard weten we met welke gevolgen u (op termijn) te maken kunt krijgen en hoe daar al in een vroeg stadium wat tegen te doen valt.

Specialist in gezag en omgang

We zijn als advocaat familierecht in de regio Heerhugowaard bovendien gespecialiseerd in gezag en omgang. Gaat u scheiden en heeft u kinderen met uw ex-partner? Het is in dat geval van groot belang om de regels met betrekking tot het gezag en de omgang duidelijk af te spreken. We houden het belang van uw kinderen goed in het oog. We zijn gespecialiseerd in familierecht en hebben bovendien een achtergrond in mediation. Dat betekent dat we er als specialist in familierecht in Heerhugowaard ook voor kunnen kiezen een gang naar de rechter te voorkomen. Dit is niet zelden de beste keuze voor zowel de kinderen als voor u en uw ex-partner.

Advocaat familierecht in Heerhugowaard

We zijn een ervaren advocaat familierecht in de regio Heerhugowaard, waarbij we de persoonlijke aanpak hoog in het vaandel hebben staan. We gaan met u in gesprek om na te gaan wat er gaande is, hoe we u kunnen bijstaan en welk doel u uiteindelijk wilt bereiken. We hanteren daarvoor een no-nonsense werkwijze, op basis waarvan we een vasthoudend karakter tonen. Dit heeft tot resultaat dat we pas stoppen op het moment dat we het voor u optimale bereiken.
Meer weten over onze aanpak als advocaat familierecht in de regio Heerhugowaard of wat we concreet voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie, we vertellen u er graag meer over.

Meer weten over onze aanpak als advocaat familierecht in de regio Heerhugowaard of wat we concreet voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie, we vertellen u er graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op!

NEEM CONTACT OP