Erfrecht regio Bergen

Een advocaat erfrecht in de regio Bergen kan u bijstaan bij verschillende juridische kwesties. Is er sprake van een testament of wilt u dat laten opstellen? Gaat het u om de nalatenschap op het moment dat er geen executeur-testamentair is aangesteld? Het zijn zaken waarbij we u uitstekend juridisch kunnen bijstaan. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ervaring met wettelijke verdeling, net als legaten en giften.

Benieuwd of een advocaat erfrecht in de regio Bergen de juiste keuze vormt om u bij te staan? Dankzij meer dan 13 jaar ervaring kunnen we al in een vroeg stadium inschatten wat we voor u kunnen betekenen. Bijten we ons in uw kwestie vast? Dan zijn we vasthoudend, tot we voor u het best mogelijke resultaat bereiken. We gaan bijvoorbeeld graag voor u aan de slag met ontervingen van kinderen en de legitieme portie.

Ontervingen van kinderen

Is er sprake van een onterving van een kind of denkt u daar over na? Als advocaat erfrecht in de regio Bergen vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de gevolgen daarvan, zowel op de korte als op de lange termijn. We kunnen u goed aangeven wat u kunt verwachten. Zodra u een kind onterfd zal hij of zij niets erven. Een onterfd kind kan aan de andere kant wel een beroep doen op de legitieme portie. Dit is een vordering op de nalatenschap. Als advocaat erfrecht in Bergen hebben we veel ervaring met dergelijke zaken, zodat we u aan de hand van uw persoonlijke situatie goed kunnen bijstaan.

Advocaat voor de legitieme portie

Is een erfgenaam onterfd of is dat u overkomen? Het is in die gevallen mogelijk om een beroep te doen op de legitieme portie. Dit is een vordering op de nalatenschap. Het is een juridische mogelijkheid waar we u als advocaat erfrecht in Bergen graag meer over vertellen.

Het is mogelijk om kinderen te onterven, maar zij hebben altijd recht op een deel van de erfenis. Er is sprake van een legitieme portie. We kunnen u als advocaat erfrecht in Bergen meer vertellen over wat dit inhoudt, wat dit voor u betekent en hoe u daar op de juiste wijze mee om kunt gaan.

Advocaat erfrecht in Bergen

We staan als ervaren advocaat erfrecht in Bergen bekend om ons vasthoudende karakter. We bijten ons vast in uw kwestie en laten niet los voordat we het voor u best mogelijke resultaat bereiken. Dankzij 13 jaar ervaring als advocatenkantoor voor onder andere erfrecht weten we goed wat er mogelijk is en welke aanpak in uw situatie het best geschikt is. We zorgen er als advocaat erfrecht in Bergen voor dat we u optimaal kunnen bijstaan, op de juridische terreinen waar u zelf de expertise mist.

Meer weten over onze expertise, ervaring of werkwijze als advocaat erfrecht in Bergen? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op!

NEEM CONTACT OP