Mijn naam is Lotte Bart en op dit moment studeer ik HBO-Recht aan de Hogeschool Leiden. Bij het derde studiejaar hoort totaal tien maanden stagelopen en ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb om vijf maanden daarvan door te brengen bij Advocatenkantoor Warmerdam.

De andere vijf maanden heb ik stagegelopen bij een advocatenkantoor dat zich bezighoudt met de meer zakelijke rechtsgebieden. Juist daarom vind ik het leuk dat ik een andere kant van het recht kan ontdekken bij Advocatenkantoor Warmerdam. Tot nu toe kan ik ook nog geen keuze maken in welk rechtsgebied ik mijzelf wil verdiepen, wel weet ik dat ik zo veel mogelijk ervaring wil opdoen in de advocatuur.

Het is mij tijdens het stagelopen nu al wel duidelijk geworden dat ik de advocatuur bij mij vind passen. Na het afronden van mijn HBO opleiding kan ik nog geen advocaat worden, maar ik zou graag na het afronden van deze opleiding een pre-master en daarna een master op de universiteit willen doen. Op deze manier kan ik uiteindelijk een beroepsopleiding tot advocaat volgen en kan ik hopelijk ook in een toga in de rechtszaal staan om mijn cliënt zijn of haar juridische belangen te behartigen.