Mijn naam is Mariam Hosepyan. Ik ben de nieuwe stagiaire bij Advocatenkantoor Warmerdam. Momenteel studeer ik aan de Hogeschool van Amsterdam en volg ik de studie HBO-Rechten. Daarnaast volg ik het excellentieprogramma. Dit houdt in dat je de studie HBO-Rechten combineert met de juridische bachelor studie aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Naast mijn studie ben ik werkzaam als incassomedewerker bij een deurwaarderskantoor.

Omdat ik ook al stage heb gelopen bij de rechtbank Noord-Holland te Alkmaar en bij een deurwaarderskantoor heb ik al enige ervaring, alleen ontbrak een stage bij een advocatenkantoor nog. Daarom maakt deze stage bij Advocatenkantoor Warmerdam het geheel helemaal compleet.

Gezien mijn interesse in het personen- en familierecht voel ik mij bij advocatenkantoor Warmerdam nu helemaal thuis! Ik heb zin in een nieuwe uitdaging en hoop hier veel te mogen leren!