Mijn naam is Marlies Balder. Ik studeer rechten aan de Hogeschool van Amsterdam en ik zit momenteel in het derde jaar van mijn studie. Door mijn studie heb ik de kans gekregen om voor een periode van vijf maanden stage te lopen bij Advocatenkantoor Warmerdam!
Dit advocatenkantoor heeft mijn aandacht getrokken door de rechtsgebieden (personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht), alsmede de waardes binnen het kantoor. Betrokken, betrouwbaar en bevlogen. Waardes die ik zelf erg belangrijk vind.

Door mijn bijbaantje bij de Bagels & Beans heb ik al veel te maken gehad met klantcontact. Ik ben hier ondertussen alweer vier jaar werkzaam. Ik ben er bij de Bagels & Beans dan ook achter gekomen dat ik het erg leuk vind om met mensen te werken, en nóg meer om mensen te kunnen helpen. Ik hoop mij hier dan ook verder in te kunnen ontwikkelen tijdens mijn stageperiode bij dit advocatenkantoor! Ik zit momenteel alweer in de vijfde week van mijn stage waarin ik het enorm naar mijn zin heb! Ik vind het een erg fijn kantoor om stage te lopen en ik kijk uit naar de komende leerzame maanden. Wellicht tot ziens!