Mijn naam is Miranda Gillis en vanaf vandaag ben ik stagiair bij Advocatenkantoor Warmerdam in Alkmaar! Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden, om aankomend studiejaar hopelijk te kunnen starten aan de master Jeugdrecht.
Naast mijn studie ben ik ook werkzaam bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam, maar ik wilde ook al graag ervaring op doen op een advocatenkantoor. Zo kwam ik terecht bij Advocatenkantoor Warmerdam. Het trok mij enorm aan dat het kantoor is gespecialiseerd in jeugdrecht, personen- en familierecht en erfrecht. Mijn interesse gaat vooral uit naar deze gebieden.
Het eerste contact was meteen prettig en nadat ik een fijn kennismakingsgesprek had gehad met Laura Zomers en Eva Warmerdam, kreeg ik al vrij snel te horen dat ik hier stage mocht lopen. Ik keek er enorm naar uit en vandaag was het dan eindelijk zo ver! Inmiddels zit mijn eerste ochtend erop en deze is heel goed bevallen! Het belooft een leuke periode te worden en ik kijk dan ook uit naar de aankomende vier maanden waarin ik veel zal gaan leren!