Familierecht regio Bergen

Het familierecht in de regio Bergen heeft betrekking op een aantal juridische kwesties waar u mee te maken kunt krijgen. Zoekt u een advocaat familierecht, bijvoorbeeld omtrent een echtscheiding of de alimentatie? We zijn onder andere gespecialiseerd in afstamming, net als in gezag en omgang. De brede expertise en uitgebreide ervaring van ons advocatenkantoor Warmerdam zorgt ervoor dat we u binnen verschillende juridische kwesties goed kunnen bijstaan. We zijn advocaat familierecht in de regio Bergen en zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op de juridische bijstand die u wenst.

Advocaat voor de verdeling

Zoekt u naar een advocaat of specialist familierecht in de regio Bergen, bijvoorbeeld met betrekking tot de verdeling? De verdeling van het vermogen hangt af van de samenlevingsvorm die u kiest of heeft gekozen. Het daarbij opgestelde contract is bepalend voor de verdeling die er plaatsvindt bij een eventuele scheiding.

Concreet betekent dit dat de verdeling op basis van een huwelijk in gemeenschap van goederen anders in elkaar zit dan bij een huwelijk op basis van huwelijkse voorwaarden. We gaan graag met u in gesprek om uw situatie in kaart te brengen en inzicht te bieden in de verdeling. Op die manier maken we u als advocaat familierecht in de regio Bergen graag duidelijk wat u kunt verwachten of wat we voor u kunnen betekenen tijdens een scheiding die u netjes wilt afhandelen.

Specialist in pensioenen

We zijn als advocaat familierecht in de regio Bergen daarnaast gespecialiseerd in het pensioen. Tijdens uw huwelijk heeft u waarschijnlijk pensioen opgebouwd en de kans is groot dat uw ex-partner dat ook heeft gedaan. Bent u getrouwd in gemeenschap van goederen? Dit kan gevolgen hebben voor het pensioen, wellicht is het nodig om dit te verevenen. Het zijn juridische kwesties waar u onze expertise goed bij kunt gebruiken. We beschikken als specialist familierecht in de regio Bergen bovendien over 13 jaar ervaring, waardoor we u op voorhand kunnen aangeven wat van bepaalde zaken kunt verwachten.

Advocaat familierecht in Bergen

Zoekt u naar een advocaat familierecht in de regio Bergen en bent u benieuwd naar onze werkwijze of het karakter waar we om bekend staan? Klanten noemen ons steevast vasthoudend. We zorgen er met dat karakter voor dat we ons vastbijten in uw zaak en niet loslaten voordat we het voor u best mogelijke resultaat bereiken. Het betekent in de praktijk dat we binnen de kaders van de wet alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk te kunnen bijstaan.

Daarnaast zorgen we voor een no-nonsense werkwijze, waarbij we helder aangeven wat we voor u kunnen betekenen. We zullen scherp argumenteren en effectief onderhandelen, zodat we voor u kunnen toewerken naar het best haalbare resultaat.

Meer weten over ons als advocaat familierecht in de regio Bergen en wat we in de verschillende gevallen voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op!

NEEM CONTACT OP